Tips & idéer till dig som företagare

Tips till småföretagare

På denna sida samlar vi sådant som du som småföretagare kan ha fördel av att känna till vad gäller förslag på Facebookgrupper att gå med i, bidrag att söka, lämpliga företagsnätverk att bli en del av etc*.

Vi gör vårt bästa för att kontinuerligt komplettera med fler användbara tips till dig som småföretagare och rekommenderar dig att besöka denna sida regelbundet. Om det är någonting som du saknar på denna sida - eller om du har förslag på saker att tipsa andra småföretagare om så hör gärna av dig till oss. 

*Samtliga länkar på denna sida är externa och Bumblebee.nu tar inget ansvar för information och övrigt innehåll på dessa externa länkar. 

 

Låt kunderna hitta dig på Bumblebee.nu

Bumblebee är för alla yrkeskategorier, för egen företagare till egenanställda

 

 

 

 

 

En fantastisk Facebookgrupp för kvinnliga entreprenörer. En grupp där du kan hitta värdefulla samarbeten och många andra intressanta händelser för kvinnliga företagare.

 

 

 

 

 

 

 

Ett väldigt värdefullt instagramkonto för företagare. Med en massa nyttig information som alla företagare någon gång under sitt företagande har behov av, ibland med en härlig glimt i ögat. Värt att följa! 

 

 

 

 

 

 

 

Ett Facebook konto som alla egenföretagare borde följa. Medlemmar ur olika yrkeskategorier ställer och  svara på frågor. Här får du snabba svar om du har en företagsfråga. Gå med i gruppen!

 

 

 

 

 

 

Förhandlat är en medlemsbaserad inköpstjänst för företag som vill sänka inköpskostnaderna. Vi sköter förhandlingarna samt förenklar och automatiserar processerna för aktivering av inköpsavtalen och rabatterna. I praktiken innebär det att ju fler vi blir som tar del av rabatterna desto bättre priser och förmåner får vi från leverantörerna!
Som medlem väljer du bort listpriser, köer och förhandlingar från över 40 stycken leverantörer.

Övrigt

 

Nätverk i sociala Medier

Facebook

Småföretagare i Sverige

Välj en småföretagare

Bidrag att söka

 

Företagsnätverk